Wijzer in 3 korte video’s

In 3 korte afleveringen van maximaal 5 minuten duiken reumatologen dr. C. Aalbers en dr. M. Vis in de verschillende PsA-richtlijnen. Ze geven u een update én praktische inzichten die direct te implementeren zijn in uw dagelijkse praktijk


 

 

Aflevering 01: Verschillende richtlijnen

In deze video verkennen we het behandeltraject volgens de richtlijnen voor PsA patiënten, duiken we in de diverse behandelrichtlijnen en hun doel om optimale zorg te bieden. We ontdekken de belangrijke overeenkomsten en verschillen tussen deze richtlijnen om de juiste behandeling te kiezen.


 

 

Aflevering 02: De juiste behandeling

In deze video onderzoeken we de aanbevolen behandelingen volgens de richtlijnen, met een focus op medicamenteuze therapieën voor PsA, inclusief afwegingen voor verschillende patiëntprofielen. We bespreken welke behandelingen als eerste keus gelden en de volgende stappen als doelen niet worden bereikt


 

 

Aflevering 03: De juiste aanpassing

In de laatste aflevering duiken we dieper in de monitoring en aanpassing van behandelingen voor PsA patiënten conform de richtlijnen. We bekijkende criteria voor het bijstellen van de therapie, opties voor het wisselen van behandeling, en de verschillende werkingsmechanismen geschikt voor specifieke patiëntprofielen.


PsA behandelrichtlijnen

Er zijn verschillende PsA behandelrichtlijnen beschikbaar: de recent vernieuwde PsA richtlijn van EULAR de GRAPPA-richtlijn, en de NVR-PsA-richtlijn. Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen deze diverse PsA behandelrichtlijnen voor een optimale behandeling en patiënt journey van de PsA patiënt.

Richtlijnenwijzer boekje
Snel en eenvoudig op de hoogte van de verschillen en overeenkomsten in deze PsA richtlijnen? Bestel dan kosteloos deze handige samenvatting en jouw Novartis contactpersoon brengt zo snel mogelijk jouw exemplaar bij je langs. Bestel het via het onderstaande formulier.

 

Richtlijnen van EULAR

De medicamenteuze PsA behandelaanbevelingen en -richtlijnen van EULAR.
 

Lees meer over EULAR

Richtlijnen van NVR

De meest recente NVR-richtlijn voor de medicamenteuze behandeling van PsA.
 

Lees meer over NVR

 

Richtlijnen van GRAPPA

GRAPPA, Group for Reseach and Assessment of Psoriasis and Psoriatic Arthritis, behandelrichtlijn voor PsA.

Lees meer over GRAPPA

Wij zijn er voor uw vragen

Heeft u een vraag over de PsA richtlijnen?
Neem dan contact met ons op.
 

Contact opnemen

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0724SPA-FA-11228311
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request